HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment Algemene informatie Bes Promotions

De mensen achter Bes Promotions Muziek & Entertainment en dus ook de website livemuziekvoorsenioren.nl zijn René Bes en zijn vrouw Christa. René is al vele jaren actief in de wereld van muziek en entertainment als o.a. zanger, entertainer, gitarist, producer, geluidstechnicus en manager. Christa daarentegen heeft al vele jaren ervaring op boekhoudkundig en administratief gebied.

 

René & Christa BesIn 1997 hebben RenĂ© en Christa uiteindelijk besloten hun jarenlange ervaringen en kennis te bundelen, in wat uiteindelijk Bes Promotions is geworden.

 

René verzorgd alle contacten naar de opdrachtgevers en Christa regelt verder op de achtergrond alle administratieve zaken zoals o.a. contracten, facturen en boekhouding. Daarnaast verzorgt zij tevens onze promotionele activiteiten.

 

Aangezien René zelf deel uitmaakt van alle formaties en shows zoals op onze website vermeld, is hij ook bij optredens het vaste aanspreekpunt wat betreft de muzikale invulling en technische- en logistieke zaken. Kortom: u heeft dus voor alles één contact persoon, zowel telefonisch als op locatie.

 

Bes Promotions verzorgt live muziek en entertainment door heel Nederland.

 

U kunt onze zeer scherpe prijzen of eventueel meer informatie aanvragen via onze contact pagina. Uiteraard kunt u eventueel ook via de onderstaande contactgegevens, contact met ons opnemen.

 

Bes Promotions

Oranje Nassaustraat 62

1611 EC Bovenkarspel

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

KvK: 37113790

BTW nr: NL819199345B01

 


 

Wij beschikken over een inhoudingsplichtigenverklaring. Dit houd in dat alles wat op onze website vermeld staat voor bedrijven, verenigingen en stichtingen op basis van uitkoop geboekt wordt. Dus geen vervelende naheffingen, gage verklaringen, voorbeeld contracten van de belastingdienst, maar gewoon een standaard overeenkomst en een factuur met vermelding van 9% BTW. Voor het bekijken of uitprinten van onze inhoudingsplichtigenverklaring kunt u op de onderstaande link klikken.

 

KLIK HIER VOOR ONZE INHOUDINGSPLICHTIGEN VERKLARING

 


KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

Website: www.bespromotions.nl

 

Bes Promotions Muziek & Entertainment

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band