HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment Algemene informatie Bes Promotions

De mensen achter Bes Promotions Muziek & Entertainment en dus ook de website livemuziekvoorsenioren.nl zijn René Bes en zijn vrouw Christa Bes-Visser. René is al vele jaren actief in de wereld van muziek en entertainment als o.a. zanger, entertainer, gitarist, producer, geluidstechnicus en manager. Christa daarentegen heeft al vele jaren ervaring op boekhoudkundig en administratief gebied.

 

René & Christa BesIn 2004 hebben René en Christa besloten om de jarenlange ervaringen en kennis te bundelen in V.O.F Bes Promotions. René verzorgd in deze samenwerking alle contacten naar onze opdrachgevers en aangezien René ook deel uitmaakt van alle formaties en shows zoals op onze website vermeld, is hij ook op locatie het aanspreekpunt wat betreft de muzikale invulling als ook de technische en logestieke zaken. Kortom: u heeft dus één contact persoon, zowel telefonisch als op locatie. Christa regelt verder op de achtergrond alle administratieve zaken en de promotionele activiteiten.

 

Wij verzorgen muziek en entertainment door heel Nederland. Voor onze actuele prijzen of meer informatie kunt u via de gegevens zoals vermeld op de contact pagina, contact met ons opnemen.

 


 

Wij beschikken over een inhoudingsplichtigenverklaring. Dit houd in dat alles wat op onze website vermeld staat voor bedrijven, verenigingen en stichtingen op basis van uitkoop geboekt wordt. Dus geen vervelende naheffingen, gage verklaringen, voorbeeld contracten van de belastingdienst, maar gewoon een standaard overeenkomst en een factuur met vermelding van 9% BTW. Voor het bekijken of uitprinten van onze inhoudingsplichtigenverklaring kunt u op de onderstaande link klikken.

 

KLIK HIER VOOR ONZE INHOUDINGSPLICHTIGEN VERKLARING

 


KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Zing mee met René
Herinnert u zich deze nog
De show van Ome Cor
Chiel Oranje & Fred de Braak
Sophie's Seniorenshow
Algemene informatie
Contact
Home

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | the red pack