HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & EntertainmentSenioren programma Chiel Oranje & Fred de Braak

Oer Hollands vermaak met Chiel Oranje & Fred de Braak. Deze show wordt gebracht door de zanger en entertainer Henk Barends, die in de huid kruipt van Fred de Braak en de zanger en entertainer René Bes, die de rol van Chiel Oranje op zich neemt.

 

Vroeger waren zij presentatoren op Radio & TV en Fred de Braak ook nog eens quizmaster en cabaretier. Maar ja, u kent het wel, beide heren op leeftijd moesten ruimte maken voor nieuw en vooral jong aanstormend talent, waar ze beide uiteraard niet vrolijk van werden. Aangezien het bloed kruipt waar het niet gaan kan, heeft Fred de Braak Chiel Oranje vol overgave weten over te halen om nu samen zingend het land wederom te gaan veroveren.

 

Dit programma wordt gebracht door Henk Barends die in de huid krijpt van Fred de Braak en René Bes die de rol van Chiel Oranje op zich neemt.

 

De liedjes die zij samen zingen zijn de bekende Hollandse hits van weleer van o.a. Gert Timmerman, de Zangeres zonder Naam, Frans Bauer, Gerard Cox, Joop de Knegt, Louis Neefs, liedjes uit de serie ja zuster, nee zuster etc. etc. etc. Zoals u zult begrijpen kennen zij de artiesten waar zij liedjes van zingen bijna allemaal persoonlijk, wat dan ook regelmatig leuke anekdotes oplevert.

 

Kortom: een muzikale show van 2 x 45 minuten met een vette knipoog, een lach en een traan en speciaal gericht op senioren. Dus zeg maar voor de jonkies met grijs haar !

 

Chiel Oranje & Fred de Braak - Vol op toeren


KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

Website: www.bespromotions.nl

 

Bes Promotions Muziek & Entertainment

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band