HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & EntertainmentSenioren show herinnert u zich deze nog

Herinnert u zich deze nog is een muzikale reis terug in de tijd, met liedjes waarbij men heerlijk kan meedoen en meezingen. Interactie met het publiek staat in dit programma dan ook centraal. Dit programma bestaat uit twee totaal verschillende sets en wordt gebracht door de zangeres en entertainster Marthy Karsten en de zanger en entertainer René Bes.

 

In de eerste set zingen zij voor u, maar ook samen met u, de heerlijke herkenbare liedjes van toen, waarbij zij u ook proberen te prikkelen om te raden welke liedjes het zijn en van welke artiest. In deze set zitten vele bekende liedjes van o.a. Willeke Alberti, Wim Sonneveld, Rita Hovink, Gerard Cox, de Havenzangers, de zangeres zonder Naam, Koos Alberts, Ria Valk etc. etc.

 

De tweede set staat volledig in het teken van show en entertainment, waarin Marthy en René trachten de originele artiest of artiesten ook in kleding te benaderen. In deze set wordt nl. elk liedje in andere showkleding gebracht en indien mogelijk tussen het publiek in. Door de vele kledingwisselingen zal men van de ene in de andere verbazing vallen en zal een lach hier en daar ook zeker niet ontbreken. Ook in deze set kan men heerlijk meezingen, indien dit mogelijk is een dansje maken en wie weet ontstaat er zomaar een polonaise. In deze set ook vele bekende liedjes van o.a. Sugar Lee Hooper, Nico Haak, Imca Marina, Vader Abraham, Corry Konings, Anneke Grönloh, Johnny Jordaan etc. etc.

 

Kortom: een zeer gevarieerd programma van 2 x 45 minuten vol muziek, show, interactief entertainment en speciaal gericht op senioren.

 

Herinnert u zich deze nog - seniorenshow


KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

Website: www.bespromotions.nl

 

Bes Promotions Muziek & Entertainment

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band