HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & EntertainmentSenioren programma Chiel Oranje & Fred de Braak

Ik hou van Holland wordt gebracht door de zanger en entertainer René Bes en de zangeres en entertainster Marthy Karsten.

 

Dit programma staat geheel in het teken van liedjes van vroeger uit, zoals de naam al verraad, Holland.

 

Tijdens dit programma wordt er ook het spel "Ik hou van Holland" gebracht, zoals u dit ongetwijfeld nog kent van TV, alleen dan net even op een andere manier. Ook tijdens dit spel natuurlijk Nederlandse liedjes uit de oude doos. Wij adviseren om dit programma te brengen voor kleinere groepen !!

 

Daarnaast wordt er een set gebracht, waarin Marthy en René trachten de originele artiest of artiesten ook in kleding te benaderen. In deze set wordt nl. elk liedje in andere showkleding gebracht en indien mogelijk tussen het publiek in. Door de vele kledingwisselingen zal men van de ene in de andere verbazing vallen en zal een lach hier en daar ook zeker niet ontbreken. Ook in deze set kan men heerlijk meezingen, indien dit mogelijk is een dansje maken en wie weet ontstaat er zomaar een polonaise. In deze set staat dan bijvoorbeeld ineens Vader Abraham, Anneke Grönloh, Imca Marina of bijvoorbeeld Nico Haak zomaar in de zaal.

 

Kortom: een muzikale show van 2 x 45 minuten waarin Holland centraal staat.

 

Ik hou van Holland


KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

Website: www.bespromotions.nl

 

Bes Promotions Muziek & Entertainment

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band